dimarts, 2 d’octubre del 2018

Primer ABP


1ESO ABP Grup : A

1- Vila Vella
Vam fer una excursió a Vila Vella. En aquesta excursió vam aprendre una mica de com es vivia antigament a l'Hospitalet, vam aprendre les circumstàncies de la gent, els costums i una mica d'un mite grec;el de la Medusa. Jo ja sabia la història però, no em canso d'escoltar-la.

2- Touring Sant Feliu
Vam fer un Tour pel barri de Sant Feliu , vam aprendre com es diuen alguns indrets i vam refrescar una mica la memòria,després de tant temps sense poder parlar, per les vacances. Aquest Tour el vam fer amb la professora Marga.

3- Arbres i espècies del parc.
Vam anar al parc de Can Boixeres, vam aprendre el nom d'alguns arbres. Vam fer aquesta excursió amb la companyia de la professora Dolors.

4- Apel·les Mestres
Així és com es diu aquest institut , vam treballar la vida d'aquest home, un escriptor  i il·lustrador. He après moltes coses d'aquest home amb els meus companys. El nom d'aquest institut és en honor a aquest home.

5-Autobiografia i text descriptiu
Vam fer una autobiografia. Una autobiografia és un text que fem i ens descrivim a nosaltres. Una autobiografia té les parts següents:

1-Com et dius ?, quan vas néixer i on vas néixer?
2-Desenvolupament (s'ha de parlar dels fets més importants de la teva vida)
3-On vius? amb qui vius? qui són els teus pares?
4- A quin col·legi has anat? Qui són els teus amics?
5- Com eres de petit/a?
6- Quins són les teves aficions? Quines coses t'agraden?
7-Conclusió (Acabar de parlar sobre una cosa important per a tu)

6-Tipus de rectes i figures geomètriques al Sant Feliu.
Hem après que a Sant Feliu hi ha molts carrers paral·lels. Hem après el nom de moltes figures geomètriques.

7- Creació d'una gimcana.
Van venir uns nens de primària de l'escola Patufet, per aprendre noms de jocs tradicionals i una mica més de diferents indrets de Can Boixeres tot fent una gimcama. El nostre grup va treballar la Xarranca. Vam aprendre a comunicar-nos millor i a fer unes instruccions clares i senzilles. Vam donar la pista, un tangram,a la Glorieta del Parc de Sant Feliu. No van poder esbrinar de què parlàvem. Vam haver de fer dues xarranques, ja que la primera ens va sortir malament  una nena ens va ajudar  a fer-la millor.



ABP

El que hem treballat tenen com a nom evidències . Hem fet vàries excursions i hem aprés moltes coses que no sabíem. Les nostres habilitats de treballar en grup i explicar-nos,han millorat molt.


Patricia Lòpez 1A